For leietakere

Stiftsstaden AS personvernerklæring

Denne personvernerklæringen informerer om hvordan Stiftsstaden AS samler inn og bruker personopplysninger og gjelder for Stiftsstaden AS med datterselskaper sine nettsider

Stiftsstaden AS, (org.nr. 981 497 090) er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.

Personopplysninger utleveres ikke, med mindre annet er oppgitt her.

Behandlingsansvarlig er ansvarlig for at personvernerklæringen er ajourført også på nettsidene.

Opplysninger om kunder og kontaktpersoner 

Med det formål om å opprette og vedlikeholde leiekontrakter, samler vi inn opplysninger om navn, epostadresse, kjønn, telefonnummer fra personer som søker bolig, kunder og kontaktpersoner. Opplysninger om våre leietakere er tilgjengelig for ansatte i Stiftsstaden-konsernet og for våre leverandører av utleieportal, MyRent AS samt Nextcom Evolution.

Dersom leietaker ønsker å inngå avtale om depositumsgaranti inngår innsamling av personnummer i søknadsprosessen og blir oppbevart sammen med resultat av kredittvurdering på databehandlers tjenestemaskiner. Herunder Norwegian Broker og Myrent.

Stiftsstaden AS samler inn kontaktopplysninger om kontaktpersoner for våre leietakere. Disse opplysningene mottar vi fra leietakeren selv. Dersom du har innsigelser mot dette, kan du ta kontakt med leietaker, eller med Stiftsstaden AS. Kontaktopplysningene vil da slettes.

Opplysninger om leietakere vil bli slettet i rimelig tid etter utflytting. Dersom det foreligger økonomiske restanser vil opplysningene ikke kunne slettes før disse er oppgjort.

Skjema på nettside

På nettsiden kan du søke på hybel ved å oppgi navn, epostadresse, telefonnummer, kjønn, samt leieperiode. Personopplysningene vi får inn blir benyttet til det formål å opprette bruker i vår utleieportal og sende leietilbud med medhørende kontrakt og plassering i kollektiv. Dersom kontrakt ikke signeres vil opplysningene bli slettet.

Leietaker kan når som helst logge seg inn på vår utleieportal og se personopplysninger lagret om dem, samt endre dette til oppdatert informasjon.

Løpende kommunikasjon med leietakere

Adresse, navn, epostopplysninger og telefonnummer benyttes til nødvendig kommunikasjon med leietakere med forhold direkte knyttet til leieforholdet. Dette gjelder blant annet fakturering (utsending skjer via vår leverandør av utleieportal MyRent), serviceoppdrag, spesielle hendelser ved eiendommen.

Dersom serviceoppdrag / vedlikehold krever engasjement av fagfolk, eksempelvis elektriker eller rørlegger kan telefonnummer utleveres for direkte kontakt.

Kommunikasjon med leietaker utover dette, som leietaker har uttrykkelig akseptert, kan når som helst avmeldes ved å ta direkte kontakt med Stiftsstaden AS eller ved utmeldingsknapp i epost som er mottatt. Leietaker blir da slettet fra kommunikasjonslisten.

Databehandlere

MyRent AS er databehandler på drift og vedlikehold av CRM-system https://beta.admin.myrent.no/Account/PrivacyPolicy

TibeT Reklamebyrå er databehandler for drift og vedlikehold av nettsiden.

Firmanett / Zendesk er databehandler for drift og vedlikehold av epostservere og -tjenester.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Informasjonskapselen kan benyttes til å lagre identifikatorer som gjenkjenner din enhet fra besøk til besøk. Stiftsstaden AS bruker informasjonskapsler til å generere statistikk for trafikken på nettsidene.

Følgende informasjonskapsler brukes på stiftsstaden.no: Google Analytics

Innsyn, retting og sletting

Du kan få innsyn i hvilke personopplysninger Stiftsstaden AS har lagret om deg, ved å gå inn på Min side via vår utleieportal MyRent. Du har rett til å få endret eller slettet opplysninger som er uriktige eller mangelfulle. På Min side kan du også selv endre eller slette enkelte opplysninger som er lagret om deg. Du kan også ta kontakt med Stiftsstaden AS for å utøve dine rettigheter.

Klagerett

Ønsker du å vite mer om dine rettigheter som registrert, anbefaler vi deg å lese om dette på Datatilsynets nettsider. Dersom du mener at reglene for personvern er brutt, har du rett til å klage til Datatilsynet.

Kontaktopplysninger

Kontaktopplysninger til behandlingsansvarlig: post@stiftsstaden.no