For leietakere

Om oss

Det er mange gode grunner til
å leie bolig av oss

Stiftsstaden bolig ble i 2022 en del av selskapet Bo Coliving, og vi er nå Bo Coliving Trøndelag. " Bo Coliving har eiendommer i 13 byer og nærmere 2000 leieforhold. Vi er i sterk vekst både geografisk og i volum. Vi leier hovedsakelig ut til studenter og andre seriøse unge i arbeid. Vi har fokus på at de som bor hos oss skal trives. Alle våre eiendommer er sentralt lokalisert, og de aller fleste totalrenoveres før de blir tatt i bruk. Videre ønsker vi at kommunikasjon mellom utleier og leietaker skjer så effektivt og ryddig som mulig. All kommunikasjon etter signering av kontrakt skjer derfor gjennom egen plattform. Vi jobber for å være forutsigbare, seriøse og ryddige, og forventer det samme av våre leietakere. "

Leiligheter i Trondheim

Vi tilbyr alt fra romslige luksusleiligheter, til mindre leiligheter for én eller to personer samt praktiske leiligheter for familier. Her finner du en oversikt over hvilke leiligheter I Trondheim som er ledig akkurat nå. Hvis du ikke finner det du er på jakt etter, ta gjerne kontakt med oss. Kanskje blir din drømmeleilighet ledig snart. 

Rom i bofellesskap og kollektiv

Mange av våre leiligheter leies også ut som kollektiver og rom i bofellesskap. Her kan enten vennegjengen gå sammen om å leie en hel leilighet eller du kan leie et ledig rom i et eksisterende kollektiv i Trondheim. Mulighetene er mange og du finner hele oversikten over ledige rom i bofelleskap her.

Stiftsstaden Studentby

Som boligutleier i Norges beste studieby har vi selvfølgelig vår egen studentby med moderne hybler og et sosialt miljø. Med kort vei til det meste og gode kollektivforbindelser er dette et ypperlig og prisgunstig bosted for deg som ønsker å få mest mulig ut av studietiden. Her kan du lese mer om Stiftsstaden studentby og hvordan du kan søke om hybel.


Vi i Bo Coliving Trøndeaf er opptatt av at du skal trives hos oss. Derfor har vi høyt fokus på at våre leiligheter, kollektiv og hybler er moderne og praktiske og at leieforholdet oppleves som enkelt og trygt.

God standard

Vi jobber kontinuerlig med vedlikehold og oppgraderer jevnlig våre boliger. Som leietaker hos oss skal du oppleve at du får valuta for pengene og god oppfølging. 

Sentral beliggenhet

De aller fleste av våre utleieenheter ligger sentrumsnære deler av Trondheim med kort vei til kollektivtransport, studiesteder, restauranter, shopping, uteliv og ellers alt byen har å tilby.