For leietakere
MØRLENDA 1

Leilighet over to plan - 4 sov, 2 bad. Fiber og p-plass inkl.

4 soverom
90 m2
Leilighet
Ledig fra: 01.03.2023
23 600,-
per mnd.

Beskrivelse

Leilighet med fire soverom på Nedre Byåsen! Perfekt for en vennegjeng eller for firma!

 

Fiber fra NTE er inkludert i husleia. 

 

Leiligheten har en fin beliggenhet med kort avstand til St.Olavs Hospital, NTNU Gløshaugen og sentrum via Ceciliebrua og Stavne bru over til Lerkendal. Det er fine grøntarealer i nærområdet med turstier ved Nidelven og kort vei til Trondheims flotte Bymark, samt kort vei til idrettsanlegget på Øya med løpebane. Gode bussforbindelser både til og fra sentrum.

 

Leiligheten er over to plan og har fire soverom, stort kjøkken med alt av hvitevarer, to bad og romslig stue. Det er parkett på alle gulv, panel på veggene og badene er flislagt og med varmekabler i gulv. Det er parkeringsplasser utenfor huset. 

 

 

Delvis møblert innebærer garderobeskap, enkeltseng, skrivepult og kontorstol på hyblene - om ønskelig!

 

 

Ta kontakt for visning! 
trondelag@bocoliving.no

Bo Coliving har eiendommer i 13 byer og nærmere 2000 leieforhold. Vi er i sterk vekst både geografisk og i volum. Vi leier hovedsakelig ut til studenter og andre seriøse unge i arbeid. Vi har fokus på at de som bor hos oss skal trives.  Alle våre eiendommer er sentralt lokalisert, og de aller fleste totalrenoveres før de blir tatt i bruk. Videre ønsker vi at kommunikasjon mellom utleier og leietaker skjer så effektivt og ryddig som mulig. All kommunikasjon etter signering av kontrakt skjer derfor gjennom egen plattform. Vi jobber for å være forutsigbare, seriøse og ryddige, og forventer det samme av våre leietakere. 

Fasiliteter

  • Delvis møblert
  • Garasje/P-plass
  • Kabel-TV
  • Parkett
  • Rolig
  • Vaktmester-/vektertjeneste

Ta kontakt med oss for å
avtale visning eller for å leie

483 25 600 Vi svarer også på SMS!