For leietakere
OSLOVEIEN 24

Ledig rom i stor leilighet! Svært romslig stue og kjøkken + to bad!

1 soverom ledig
116 m2
Rom i bofellesskap
Ledig fra: 01.08.2021
5 550,-
per mnd.

Beskrivelse

Ledig rom i stor og fin leilighet i Osloveien 24

 

Leiligheten inneholder:

Entre/gang, stor stue, kjøkken med bla 2 stk store kjøleskap, integrert komfyr og oppvaskmaskin, 6 soverom, 1 bad og 1 toalettrom. Alle rom har parkett på gulv, og lysmalte gipsplater på vegger. Bad/wc har flislagte vegger og gulv.

Leiligheten har godt lysinnslipp og arealeffektiv planløsning.

Leiligheten har totalt 6 rom, hvorav 2 blir ledig.

 

5550,- pr rom + kr. 600,- for strøm og Internett (fiber).

Delvis møblert innebærer seng(90cm), garderobeskap, skrivepult og kontorstol - om ønskelig!

 

Eiendommen Osloveien 24 er en erverdig bygning fra 1912. Den er rehabilitert i 2008, og består i dag av 3 leiligheter med gode romløsninger og god standard.

En av byens flotteste parkanlegg, Ila-parken, ligger like i nærheten. Her er det en moderne musikkpaviljong, lekeplass, sitteplasser, ballplass som er islagt om vinteren samt store beplantede områder og store gressarealer. Parken ble kåret til Årets grønne park av Norsk Anleggsgartnermesterlag i 1977 og er en ypperlig plass for utendørs rekreasjon om sommeren. I nærheten ligger også Ilabekkparken med en romantisk bro og andedam.

Kun få minutter unna er strandpromenaden i Ilsvika, med både lekestativer, brygge, bademuligheter, grøntarealer og volleyballbane. Her er også restaurant, kaféer, 3T-treningssenter, frisør og dagligvarebutikker.

Ca 200 meter fra leiligheten har man gode bussforbindelser med rute til sentrum som går direkte videre til bl.a. store studiesteder som HiST og NTNU Dragvoll. Det er gåavstand til St. Olavs Hospital, NTNU Gløshaugen og Sintef.

Nordre avlastningsveg tar deg på fem minutter til Piren med cruise-, hurtigrute- og hurtigbåtterminal, BI, Pirbadet, Sjøbadet og Rockheim. Området har vært i stor utvikling og det er etablert legekontor, renseri og butikker i denne nye bydelen.

 

Ta gjerne kontakt for visning.
utleie@stiftsstaden.no

 

 

For ytterligere informasjon om våre eiendommer, se vår hjemmeside www.stiftsstaden.no

Fasiliteter

  • Delvis møblert
  • Moderne
  • Parkett
  • Peis/Ildsted
  • Rolig
  • Sentralt
  • Vaktmester-/vektertjeneste
  • Turterreng

Ta kontakt med oss for å
avtale visning eller for å leie

483 25 600 Vi svarer også på SMS!