Hvorfor vår Studentby?

Ved å søke om studentbolig i Trondheim, får du et lite og trygt studentmiljø!

Stiftsstaden Studentby er en sentrumsnær og trivelig studentby for deg som skal studere å bo i Trondheim. På studentbyen har vi til sammen 198 hybler fordelt på 55 leiligheter. I tillegg jobbes det med 12 helt nye hybler, planlagt ferdigstilt juli 2016.

Som beboer  vil du bli en del av det studentfellesskapet Trondheim er så kjent for.

Da studentbyen ble bygget la man vekt på kort avstand til alle de største studiestedene, og studentkollektivet ligger nært alt du måtte trenge.

Sentralt

  • To minutts gåavstand til Dronning Mauds Minne Høyskole
  • Ti minutter til sentrum m/ sykkel eller buss
  • Fem minutter til HiST avd Rotvoll med buss
  • 15 minutter til NTNU Gløshaugen med buss
  • 15 minutter til NTNU Dragvoll med buss
  • Ti minutter til Lade
  • Ti minutter til IKEA
  • To minutter til Sirkus Shopping
  • Ett minutt til nærmeste bussholdeplass

Søk om hybel her

Hvor holder vi til?

Vår studentby ligger sentralt til i Trondheim Sentrum, Thoning Owesens gate 25-27.

Mye for pengene

Vi er opptatt av at studentene trives, og arbeider kontinuerlig med å levere et produkt studentene er fornøyd med.

Vi har faste kontortider på studentbyen og kan i tillegg treffes på Stiftsstaden sitt kontor i Trondheim Sentrum.

Det sosiale fellesskapet står sentralt, samtidig som de fullt utstyrte hyblene gir rom for å trekke seg tilbake og jobbe med studiene eller bare slappe av. Stiftsstaden tar i tillegg til studenter fra NTNU og HIST, også i mot studenter fra privatskoler som Norges Kreative Høgskole, BI og Sonans m.fl. Studentbyen ligger vegg i vegg med barnehageutdanningen ved Dronning Mauds Minne.

Vi vet at det sosiale er viktig for trivselen, og om dere ønsker kan dere søke sammen en eller flere venner og få dele leilighet.

Bra standard på leiligheten og hybelen er selvsagt viktig, og siden vi tok over studentbyen i 2012 har vi renovert over halvparten av badene og kjøkkenene. Vi jobber kontinuerlig med oppgradering, og vaktmesterne våre er en viktig trivselsfaktor. De treffer du på verkstedet eller vaktmesterkontoret, der du får hjelp med stort og smått.

En annen ting vi vet er viktig, er høy internettkapasitet. Vi har inngått avtale med NTE på levering av fiber med høy kapasitet og trådløs dekning over hele studentbyen, der hver enkelt er sikret en hastighet på 30/30 Mbit. For kr 100,- ekstra per. mnd. kan du få opptil 100Mbit. Nå er også TV-tilkoblingen på plass, og vi har Riks-TV abonnement i alle leilighetene.

Skulle det friste med utendørsaktiviteter har vi også trivelige uteområder. Vi har laget egen grillplass og den årlige «bli kjent» festen er en stor suksess. Vi stiller med grillmat og musikk, dere stiller med godt humør og trivelig selskap.

Vi ønsker både nye og nåværende leietakere velkommen til oss, og lover at vi skal gjøre vårt aller beste for at dere skal trives her ved Stiftsstaden Studentby.

Søk om hybel her