round crop

Hvorfor vår Studentby?

Vi er opptatt av både god standard på leilighetene og det sosiale samholdet.

Vi vet at det sosiale er viktig for trivselen, så hos oss er det max fire som deler leilighet. Da deler dere kjøkken, stue og to bad. Vi setter sammen kollektivene med to og to jente/gutt eller rene jente/guttekollektiv, og om dere ønsker kan dere søke sammen en eller flere venner og få dele leilighet.

Bra standard på leiligheten og hybelen er selvsagt viktig, og siden vi tok over studentbyen i 2012 har vi renovert over halvparten av badene. I tillegg blir det i sommer nye kjøkken i 25 av leilighetene. Vi jobber kontinuerlig med oppgradering, og vaktmesterene våre er en viktig trivselsfaktor. De treffer du på verkstedet eller vaktmesterkontoret, der du får hjelp med stort og smått.

En annen ting vi vet er viktig, er høy internettkapasitet. Vi har inngått avtale med NTE på levering av fiber med høy kapasitet og trådløs dekning over hele studentbyen, der hver enkelt er sikret en hastighet på 10/10 Mbit. Dersom det er ledig kapasitet, vil man kunne oppnå en hastighet på hele 50/50 Mbit. Da slipper man å inngå kostbare ekstra-avtaler for oppgradering av nettet.
Nå er også TV-tilkoblingen på plass, og vi har Riks-TV abonnement i alle leilighetene.

Skulle det friste med utendørsaktiviteter har vi også trivelige uteområder. Vi har laget egen grillplass og den årlige «bli kjent» festen er en stor suksess. Vi stiller med grillmat og musikk, dere stiller med godt humør og trivelig selskap.

Vi ønsker både nye og nåværende leietakere velkommen til oss, og lover at vi skal gjøre vårt aller beste for at dere skal trives her ved Stiftsstaden Studentby.

Søk om hybel her